5 tipov pre ekologickú kanceláriu

Patríte medzi ekologických nadšencov alebo len skrátka milujete drevo? Potom vás určite poteší týchto päť tipov na výrobky, ktorými si môžeme vybaviť svoju kanceláriu!

Všetci, ktorí niekedy pracovali v kanceláriách, vieme, koľko odpadu sa tu denne vyprodukuje. Je to samý plast a vyhodený papier. Svojimi drevenými doplnkami však odsuniete plast stranou! A ako bonus – vaše pracovisko získa príjemnú vôňu dreva.

Korková tabuľa

V dnešnej dobe sa vyrábajú tabule z rôznych materiálov. Prevažne z plastu. My však dávame prednosť neškodnosti, prírodným materiálom a prirodzenému vzhľadu. Korková tabuľa ponúka jednoduchý vzhľad a všestrannosť. Hravo pojme všetky vaše poznámky a plagátiky.

USB disk

USB disky využívame všetci. Pre prenos dát, prezentácií či materiálov na schôdzku s klientom. Buďte originálny a zariaďte si drevený USB disk. Celkový design pôsobí veľmi luxusným dojmom. Nechajte si na USB vypáliť logo firmy a každý si vás zapamätá.

Puzdro na dokumenty

Máte stále pri ruke niekoľko dôležitých dokumentov, ktoré sa nemôžu povaľovať len tak na stole alebo v šuflíku? Ukryte ich do drevenej krabičky formátu A4, ktorá ich ochráni pred nechceným pokrčením alebo poliatím. Zabudnite na lacné plastové fólie a zariaďte si kvalitný prírodný produkt.

Zakladače

Iste všetci poznáme plastové šuflíky, ktoré sa nám vršia na stole vo vysokých komínoch. Môžete si vybrať farbu a prevedenie, ale stále to nie je ono. Drevené zakladače sú pevné a pri nechcenom drncnutí sa nezrútia k zemi. Naviac ponúkame 3 varianty. Svoje dokumenty si pohodlne uložíte na výšku, dĺžku ale aj šírku!

Stojan na perá

Najjednoduchším, ale najdôležitejším, prvkom každého stola je stojan. Drevený stojan na perá a bloček vám ušetrí mnoho času pri hľadaní písacích potrieb alebo kusov papierov na poznámky. Len si to predstavte. Kľúčová osoba na telefóne, nutnosť zapísať si informácie a žiadny papier či pero v dohľade. Predíďte nepríjemnej situácií raz a navždy.

Tip

V stojane si nechávajte iba perá, ktoré skutočne píšu.

Ktorému z produktov dávate prednosť vy?