Grilovacia sezóna je v plnom prúde! Tipy na servírovanie grilovaných špecialít

Vonku je krásne, slnko zapadá neskoro večer a to všetko sú ideálne podmienky pre grilovanie. Či už s priateľmi alebo v úzkom kruhu rodiny, jednoducho potrebujete náčinie, bez ktorého sa neobíde. Máte ho tiež?

A kam dáme zeleninu?

Než budú grilované pochúťky hotové a pripravené ku konzumácií, mnoho ľudí si rada zobne dobré oriešky alebo kúsok zeleniny. Servírujte tieto pochutiny v krásnych drevených miskách alebo napr. na drevenom servírovacom tanieri či otočnej krájacej doske. Všetko pôsobí profesionálne a je to krásne prírodne spracované.

Poriadne to okoreňte!

Podávajte zeleninový šalát alebo má mäso nevýraznú chuť? Nie je ľahšieho riešenia, než jedlo dochutiť vhodným korením. Preto sa hodí mať po ruke soľničku či koreničku. Problém nastáva pri voľbe materiálu. Sklenené nádobky sú príliš krehké a do vonkajšieho prostredia nevhodné. Môžete si zariadiť plastové, ktoré však pripadajú lacne a nevkusne. Naviac ich životnosť je veľmi nízka a jedná sa o neekologickú variantu. Skúste sadu drevenej soľničky a koreničky. Vyberte si svetlé alebo tmavé prevedenie.

Rukami nie!

K obracaniu mäsa už nemusíte vybavovať predražené kovové nástroje neznámeho pôvodu a zloženia alebo sa o to snažiť rukami. Ponúkame drevené grilovacie kliešte, ktoré váš problém vyrieši. Ich veľkou výhodou je nízka hmotnosť, prírodný matieriál a zdravotná neškodnosť.

Na stôl? V žiadnom prípade!

Pokiaľ si zakladáte na dokonalom vzhľade svojho masívneho stolu, iste sa snažíte zamedziť ukladaniu príliš veľkých horúcich vecí an dosku stola. Pokiaľ nechcete, aby bol stôl ulepený od nápojov, a predstava, že sa do dreva zapichne špička noža, vás vyložene desí, potom sú východiskom drevené podtácky, ktoré väčšine nepríjemností zabráni. Vyberte si ich design zo širokej ponuky!

Ekologické výrobky českej výroby z certifikátom o neškodnosti môžu poslúžiť aj vám. Ponesie sa vaše letné grilovanie v tomto duchu?