Objavte kúzlo drevených bedničiek

Sú nenahraditeľné, pokiaľ milujete drevo a máte dostatok fantázie na interiérové vymýšľanie. O čom je reč? Predsa o neskutočne variabilných drevených bedničkách, ktoré dodajú punc osobitosti akejkoľvek miestnosti vášho domova. Vykúzlite designový nábytok – stačí vám pár bedničiek. Je to (hra)čka!

Drevené bedničky sa dajú využiť nielen ako bedničky alebo úložné boxy. Vďaka ich tvaru a materiálu je možné ich rôzne skladať, inštalovať a kombinovať. A výsledky? Tie vás pravdepodobne prekvapia. Inšpirujte sa a zamilujte sa do sveta vône dreva a osobitného bývania.

Štýlová obytná zóna

Obývacia izba slúži nielen k odpočinku alebo času stráveného s rodinou. Obytná zóna patrí medzi reprezentatívne priestory, kde prichádzajú hostia. Prečo ich teda nevyšperkovať? Aj tu poslúžia drevené boxy. Či už premýšľate nad netradičným TV stolíkom, zvážte inštaláciu drevených bedničiek. Tie totiž môžete inštalovať na stenu pod TV v ľubovoľnom počte. Inštalácia je ľahká – primontujete ich dnom k stene Vznikne tak zaujímavý úložný priestor, kam hravo schováte napríklad domáce kino. Čo vy na to?

Do spálne ako robené

My skrátka milujeme originálne nočné stolíky! Zamilujte si ich tiež. Nie len štýlový stolík alebo stolička sú riešením – čo takto drevené bedničky? Môžete ich akokoľvek položiť, vrstviť, montovať, skladať – presne tak, ako potrebujete. Poslúži ako praktická odkladacia plocha. Znesú lampu, dekorácie alebo váš obľúbený obraz.

TIP: Milujete farby? Doprajte bedničkám patinu. Čo je staré, to je štýlové – a nočné stolíky z bedničiek budú mať skutočne svoje kúzlo.

V kúpeľni? Jedine upratané!

Víťazí u vás doma organizácia? Len pokračujte. Aby bola čo najľahšia, vybavte sa bedničkami. Ich aplikácia v kúpeľni dokáže zázraky. Prečo by práve táto intímna miestnosť mala byť nudná? Starý rebrík môže byť stojanom na uteráky, drevené bedničky môžu byť úložiskom pre všetky potrebné pomôcky a kozmetiku. Preč s regálmi a stojanmi. Bedničky môžete inštalovať presne do tých miest, kde budú vyzerať štýlovo – až do tej výšky, kde deti nemôžu dosiahnuť na nebezpečnú drogériu.

Pre deti to najlepšie

Malé aj veľké deti milujú kreativitu. Buďte kreatívnymi rodičmi a čarujte s bedničkami v detskej izbe. Tie totiž poslúžia už od bábätka – inštalované bedničky ako police či komoda hravo uľahčí ukladanie nevyhnutných pomôcok pre starostlivosť o novorodené dieťatko. A nebojte sa – ani v neskoršom veku dieťaťa sa nestratí. Niekoľko bedničiek nahradí staré nudné knižnice, boxy na hračky aj nočné stolíky alebo komodu. Čo takto vytvoriť stenu z bedničkovej mozaiky? Inšpirujte sa a vybavte izbu dostatkom úložného priestoru – a ukladanie hračiek bude baviť aj tých najväčších neporiadníkov.

TIP: natrite bedničky do detskej izby farbami na drevo. Doprajte deťom ich vlastný farebný svet.

Bez bedničiek ani ranu

A nielen interiér, ale aj exteriér znesie drevených pomocníkov. Bednička hore dnom poslúži ako odkladacia plocha pri bazéne. Niekoľko bedničiek zmontovaných k sebe nahradí stolček, ktorý oceníte pri odpoludňajšej káve. Kutilovia ich zase pre zmenu ocenia ako police pre organizáciu náradia a záhradného vybavenia. Zaujala vás variabilita bedničiek? Vrhnete sa na realizáciu vašich predstáv – nech už je vaše bývanie odrazom vášho štýlu.