TIPY na skvelé servírovacie doplnky

Silvestrovské oslavy bývajú bujaré a veselé. Pokiaľ ste sa toho roku rozhodli zakončiť rok 2019 v okruhu svojich priateľov a pohostiť ich u seba doma, mohlo by sa vám hodiť niekoľko vychytávok, s ktorými sa stanete kráľom/kráľovnou všetkých hostiteľov.

DOPLNKY V JEDNOM ŠTÝLE

Ak robíte oslavu, mali by ste v prvej chvíli myslieť na to, v akom duchu sa bude celá akcia niesť. Tém môže byť nespočetne mnoho, ale pokiaľ rovnako ako my, milujete vôňu dreva, mohli by ste celý servis ladiť do prírodných materiálov, ktoré sú nie len zdravotne neškodné, ale na stole vyzerajú jednoducho skvelo.

Svoju výbavu môžete začať s drevenými miskami rôznych veľkostí, do ktorých môžete naservírovať rôzne sladké a slané dobroty. Skvelo vyzerajú aj drevené podtácky alebo hrnčeky.

stylovy-podtacek-dreveny-vii-6ks-1000x665

DREVENÝ SET NA SYRY

Základom silvestrovského večierka je variácia jednohubiek a samozrejme aj syrov. K tomu vám môže poslúžiť drevený set na syry, ktorý v sebe obsahuje základnú odkladaciu dosku, nástroje aj nože na krájanie. Set je naviac veľmi kompaktný a nezaberá miesto na stole, čo sa u prehýbajúceho stolu rozhodne hodí!

dreveny set-na-syry-1000x665-1000x665

SET NA VÍNO S PREKVAPENÍM

Ak je reč o syroch, pravdepodobne vás napadne v tejto spojitosti aj víno. To patrí nielen k syrom, ale aj k silvestrovským oslavám rozhodne na stôl. Ako ale štýlovo overiť fľašu dobrého vína? Máme pre vás skvelý tip, ktorý vašich priateľov stopercentne ohromí. Vyskúšajte set na víno s prekvapením, ktorá obsahuje základne otvárače na víno, ale zároveň funguje ako prenosná hra na šachy.

Dárková sada na víno a šachy-1000x665

 

SLÁVNOSTNÝ PRÍPITOK V DREVENOM ŠTÝLE

Niekto si na Nový rok pripije šampanským, ale pokiaľ patríte medzi ľudí, čo si radšej pripíjajú ľadovo nachladeným destilátom alebo likérom, máme pre vás dva štýlové tipy, ako si tento zážitok užiť na maximum.

Ak máte na svojich oslavách radi humor, určite vás pobaví možnosť servírovať svoj obľúbený destilát na doske s ozdobnými chodidlami, na ktoré si môžete nechať vypáliť motív na mieru.

Ak dávate prednosť niečomu elegantnejšiemu, máme pre vás luxusný set karafy s uzáverom a štyrmi pohárikmi na destiláty a likéry. Servírovanie pitie vyzerá v karafe skutočne štýlovo a na takú udalosť ako je koniec roku by rozhodne nemalo chýbať.

dreveny-stojan-s-karafou-1000x665