Bojujte proti jesennej únave príjemnou masážou

Sedíte celé dni v kancelárií a vaším jediným pohybom je maximálne cesta na obed alebo na toaletu? Potom vás najskôr trápi stuhnuté telo a boľavé svaly. Zo sedavého štýlu života trpia najviac nohy a chrbát, pretože sú v neprirodzenej polohe bez kľudného preťaženia. Máme pre vás vychytávky, ktoré využijete nielen v kancelárií a spríjemnite si tak deň!

AdobeStock_188122888

Skúste masáž

Chápeme, že behom obedovej pauzy si neodbehnete na masáž. Môžete si ju dopriať priamo u vás v kancelárií. Prekrvíte tam stuhnuté časti tela a dosiahnete uvoľnenia. Oddýchnite si od stresu a pocítite veľkú úľavu. V práci bývame často napnutí a preťažení. Ukončite preto tento deštruktívny kolotoč včas. Dovoľte si pár minút kľudu!

Lodičky a boľavé chodidlá

Pokiaľ máte jasne daný dress code, pravdepodobne sa aj v tej najväčšej horúčave potíte za monitorom s nohami napchatými v lodičkách. Telo nám behom horúcich dní prirodzene oteká, ale móda úzkeho oblečenia a topánok to tak ľahko nedovolí. Najhoršie sú na tom naše nohy. Vyzujte sa na malý okamih z lodičiek a namasírujte si opuchnuté nohy! Skvelým pomocníkom je drevený masážny strojček na chodidlá. Majte ho položený pod stolom a párkrát za deň ho využite.

Stuhnutý krk či šija? Nie na dlho!

Stačí pár hodín v nesprávnej polohe a máme zarobené na poriadne nepríjemnosti. Stuhnutý krk a následná bolesť hlavy nie sú nič príjemné. Našli ste si minútku na masáž chodidiel? Pridajte k tomu aj masáž šije! Uvoľnenie prináša drevený masážny ručný valček. Nerovnosti valčeku zaistí prekrvenie a uvoľnenie pokožky. Použiť ho môžete taktiež na nohy, ramená a chrbát.

dreveny-masazni-rucni-valecek-1000x665

Rychlovka do kabelky

Ste často na cestách? Sedíte príliš dlho v aute alebo na autobuse? Pribaľte si do kabelky malého pomocníka. Drevený masážny valček na chodidlá je praktický a vojde sa kamkoľvek. Skrátka ho použijete vo chvíli, kedy sa vám to hodí najviac. Sedíte v parku na lavičke? Máte boľavé nohy z nepohodlných topánok? Vytiahnite svoj valček a dajte sa do práce. Behom pár okamihov vám bude lepšie.

 

A čo vy? Staráte sa o seba a doprajete si pravidelné masáže?